Receptenmeldpunt

Onbekend maakt onbemind. Dat geldt voor mensen of dingen, maar ook voor keukens. Dat is best jammer. Op dit blog worden de Oost-Europese recepten van culi-schrijvers uit het hele land geplaatst. Voelt u zich vooral vrij om te reageren en uw eigen favoriete gerechten te vermelden: hoe meer lekkers, hoe meer vreugd.

maandag 12 maart 2012

Dit is artikel 1.















Ik ben dòl op artikel 1. En ik hou ook erg van crème fraiche.
Gepost door titatallina op 21:15
Dit e-mailen Dit bloggen!Delen via XDelen op FacebookDelen op Pinterest

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Nieuwere post Homepage
Abonneren op: Reacties posten (Atom)

Blogarchief

  • ▼  2012 (41)
    • ▼  maart (41)
      • Er wordt wéér over ons geschreven!
      • Bitok met roomsaus
      • De Poolse stoofschotel bigos
      • Huzar betekent Luilekkerland
      • Poolse warme eieren
      • Goulashsoep
      • Omfietsoosteuropeaan
      • Rokerige Hongaren
      • Klein Zakopane in Giesbeek
      • Gulyás met Csipetke
      • Pindzur uit Macedonië
      • Sloveense supertoet
      • Jaren-zeventig-Goulash
      • Bulgaarse salade
      • Bigosch
      • Tsjechische honingtaart
      • Silezische fusionkip
      • Vissoep op mijn vaders wijze
      • Hongaarse basilicumsoep
      • Tokaj Aszu met blauwschimmel
      • De definitie van rood vlees
      • Groenteomelet
      • Golumpki
      • Poolse Landdag op tafel
      • Hongaarse kool
      • Onbekend, niet onbemind. Een Heiduken recept.
      • Varkenshaas met pruimen
      • Paprikasnoekbaars uit de oven
      • Dobosh torta
      • Kip met rijst uit de oven
      • Lizet van de Spinazie academie doet ook mee!
      • Spitskool piroshki
      • Tsjechische aardappelpannenkoekjes
      • Placki - aardappelpannenkoekjes- met dronken champ...
      • Wittebonenschotel
      • Er wordt over ons geschreven!
      • Gevulde uien
      • Macaroni uit de oven
      • Paprikás csirke
      • Meldpunt MOE-landse culinaire lekkernijen
      • Dit is artikel 1.
Op deze site rust copyright. Alle teksten en recepten zijn eigendom van de auteur(s). Thema Reizen. Mogelijk gemaakt door Blogger.